Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (3.71 secunde)
Atac armat in Germania: ... Autorul, un german de origine iraniana, in varsta de 18 ani, s-a sinucis Noua oameni si-au pierdut viata si alti 16 au fost raniti intr-un atac armat care a avut loc vineri seara in fata unui mare centru comercial din Munchen.
Bilant dupa cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter din Italia Cel mai recent bilant al victimelor dupa cutremurul din Italia de 6,2 grade pe scara Richter este de cel putin 247 de morti, zeci de raniti si sute de persoane disparute.
Este vorba despre Pestera Polovragi sau pestera lui Zamolxe, situata in Oltenia, in judetul Gorj, in Muntii Parang si Capatanii, comuna Polovragi. Denumirea vine de la termenul polis care inseamna cetate in greaca si vragi, adica cetatea vracilor, a vrajitorilor.
Top decese ciudate Moartea este un subiect tabu in zilele noastre. ... Nu este numai incheierea tuturor lucrurilor si nici pierderea omului in nimic. ... Daca moartea ar fi doar sfarsitul vietii acesteia biologice, atat de scurte, de pe pamant, atunci de ce frica de ea?
Atac armat in Las Vegas. Un barbat inarmat a deschis focul la un festival de muzica, in zona cazinoului Mandalay, chiar in timpul unui concert. ... cel putin 50 de persoane au fost ucise si peste 400 au fost ranite, in urma atacului al carui motiv ramane neclar.
Un cutremur puternic de 7,3 grade pe scara Richter s-a produs, duminica seara, in Irak, la granita cu Iranul. Potrivit seismologilor seismul s-a produs in apropiere de orasul Halabjah situat la frontiera dintre cele doua tari.
Atunci cand mori, stii ca se intampla asta deoarece creierul tau inca functioneaza Oamenii constientizeaza ca au murit imediat dupa acest eveniment nefericit deoarece creierele lor inca lucreaza pentru a-i face sa perceapa tot ce se intampla in jur, este afirmatia unui medic specializat in resuscitare care realizeaza o cercetare in acest sens.
Daca la prima nu mai trebuie nici un fel de comentarii, la cea de-a doua, durerea, exista tot un soi de satisfactie interna, nascuta din neputinta si mila. Pe astfel de con-statari se bazeaza si presa din intreaga lume.
Protectia sociala in Romania? ... imposibil de gasit! Nu ne ajunge ca daca te afli prin spital nu se gasesc intotdeauna cele mai banale medicamente, ca sa nu vorbim totusi de lucruri sfinte - adica de medicamentele la care ajungi greu, daca mai ajungi….
22 de unitati comerciale din Timisoara au fost inchise dupa ce inspectorii de la Protectia Consumatorului au verificat piata din oras si laboratoarele de panificatie. Gandacii morti si produsele expirate le-au adus proprietarilor amenzi de peste jumatate de milion de lei.
Poate parea hilar sau macabru, depinde de interpretare.
Mai multe explozii au avut loc luni dimineata in centrul Kievului, la o ora de varf, intr-o zona aglomerata. Sunt morti si raniti, spun serviciile de urgenta ucrainene. Totodata, rusii au lovit din nou, in cursul noptii, orasul ucrainean Zaporojie, dar si Dnipro.
"Cum au inventariat politistii betivii de pe sosele." Craciun insangerat pe soselele din tara, dupa ce 9 persoane au murit si alte 28 au suferit leziuni grave. ... Vineri, in ajunul Craciunului, au avut loc 36 de accidente, cu sase morti si 36 de raniti.
O femeie de 74 de ani, din Bacau, a murit dupa ce a fost operata de medicul care lua stimulatoare cardiace de la morti pe care le implanta celor vii.
Bilantul cutremurelor din Turcia si Siria se apropie de 9.500 de morti si, pe masura ce trece timpul, este de asteptat sa creasca. 6.000 de cladiri s-ar fi prabusit doar in Turcia, iar sansele celor prinsi sub daramaturi scad de la o ora la alta.
Operatorul TV a prins in cadru o imagine atroce: un taximetru facut armonica si, deasupra lui, un text de reclama. ... Da, e o idee indrazneata sa curmi in cateva clipe viata a trei tineri, are spirit liber autorul unei asemenea fapte.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. Tragedia s-a petrecut in localitatea Abrud din judetul Alba.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
MOTIUNE DE CENZURA. ... Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
google-analytics.com